Konstshop online

Andrés blogg

Andre-roslunds konstshop online

Jag älskar konst därför har jag nu har tagit initiativet att lansera min helt egna konstshop online! Ett liv utan konst är för mig som att leva i ett särbo-äktenskap.

Jag både köper, säljer, förmedlar och samlar på olika konstföremål, konst är alltså en stor del av mitt liv. All försäljning sker i min konstshop online som redan nu är fylld till bredden men det stannar inte där.

Levande konstshop online

Vårt främsta mål är att skapa en unik och levande konstshop online som kan fånga intresset hos våra besökare.

Vi förstår vikten av att ständigt uppdatera shopen med ny, spännande konst för att hålla våra besökare återkommande.

Så hittar jag föremål till min konstshop online

Jag letar konstföremål lite här och där, bland annat på auktioner men även på andra medier vilket jag tycker är både väldigt kul och spännande. Ofta gör jag dessutom hembesök där det alltsomoftast visar sig finnas mycket fler grejer att köpa.  

Konst klubba - konstshop online

Mitt största intresse ligger främst i samisk konst, i synnerhet är jag intresserad av allt vad Tore Sunna gjort. Men också flera andra konstnärer tycker jag om såsom: Bengt Lindström, Bengt Åberg och Henning Hougaard för att nämna några.  

Välkommen att besöka en given konstshop online där du både kan köpa konst online, läsa om olika konstföremål och konstnärer.

Konst online och i livemiljö

andre art

Jag älskar att njuta av konst online och även i livemiljö, att se bilder eller målningar, att betrakta dem och känna på dem.

Konstföremål som keramik eller samisk slöjd kan jag inte hålla mig ifrån att ta på.

En saltflaska av Tore Sunna i masurbjörk och horn med intersia och gravyr slår det mesta. Eller en oljemålning av Henning Hougaard, Räv i vinerlandskap…  

Konstintressets början

Mitt konstintresse föddes 1984. Jag köpte en akvarell av Tore Sunna i sporthallen i Överkalix. Därefter har det blivit många akvareller och oljemålningar av spritt skilda konstnärer, kända som okända.

En del är så vackra och ger en sådan kraft att bara njuta av i vintermörkret. Jag skulle vilja ha talangen själv att måla, men saknar den helt och kommer inte att försöka mig på det. Däremot har jag skisser som jag vill få andra konstnärer att måla efter.

andre art

Drömmar och Lennart Jirlows konst

Bland annnat drömmer jag om, en gånger en meters duk som är fylld med sovande pigviner i antartisk.  

Lennart Jirlows målningar kan jag titta på hur länge som helst, vill kasta mig ut i folkvimmel, sätta mig på krogen och äta och dricka mig på lyset till musik av italienska toner.

Eller varför inte titta på Charles Rokas målningar (född 1912 i Ungern, död 1999 i Bærum, Norge, var en ungersk-norsk konstnär som blivit känd för sina massproducerade målningar med zigenarmotiv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg