André Roslunds självbiografier

André Roslunds böcker

Min första bok jag läste var Gå i fängelse skriven av Lasse Strömstedt. Samma år som jag läste den alltså år 1994 sa jag till mig själv; jag skall fan i mig skriva en bok jag med. Några år senare närmare bestämt 1999 gav jag ut min första bok, Älsklingsgrabben. Därefter har jag haft ett långt uppehåll med skrivandet, men gav ut en bok 2016, Ränderna går aldrig ur … och 2020 Adhd-bedragaren.

andres roslund böcker Älsklingsgrabben

Älsklingsgrabben -1999

Denna bok debuterade jag med 1999. Jag befann mig då på anstalten i Tidaholm och avtjänade 12 års fängelse för mord. Att skriva var kul och gav mig lite upprättelse.

Lyssna på boken hos Bookbeat

André Roslunds böcker Ränderna går aldrig ur

Ränderna går aldrig ur

Vid 21-års ålder har André Roslund blivit alkoholiserad där han lever ett vilt uteliv med sexköp och sprit. Han är på väg att tappa fotfästet med det verkliga livet, han spelar bort sina sista hundralappar på roulett och ägnar sig åt bedrägerier.

Efter nio år på anstalt blir han återigen en fri man och börjar om sitt liv i en småstad, men har ränderna verkligen gått ur?

Du hittar boken hos: Bookbeat Förlag: Nomen Förlag.

andré roslunds böcke ADHD bedragaren

ADHD – Bedragaren – 2020

Detta manus påbörjade jag på i häktet i Malmö 2014, sen jobbade jag med den på Skenäsanstalten. Men jag gav ut den först år 2020. Den handlar om tiden 2012-2016 då jag levde ett kriminellt liv och blev gripen i Thailand.

Förlag: Bymarkens Förlag

andré roslunds böcker ett-liv-i-Missbruk och brott

Ett liv i missbruk & brott

Denna bok började jag skriva på 2019. Det blev mer och mer och till sist drog jag ett streck på detta manus i början av 2021. 

Ett liv i missbruk & brott kom ut juli 2022. 

Varukorg