Andre-roslund

André Roslund

Författare och livsnjutare

Facebook
Youtube
Wikipedia
Bookbeat

Om André Roslund

Jag är livsnjutare och betraktare; älskar att vara i min egen värld och reflektera. Konst har alltid fascinerat mig, berört mig och något jag inte kan vara utan. Mitt största intresse har jag i den samiska slöjden. Har man en gång sett och känt på deras föremål glömmer man det aldrig. Jag är helt torsk på askar gjorda av masurbjörk och horn. Andre art är registrerat för moms och har F-skatt som du kan se på allabolag

Litteratur har blivit roligare och roligare med åren och jag har synopsis på ett tio tal böcker. Lika roligt som det är att skriva och redigera tycker jag det är att läsa manuskript. Av alla de hundratals manus jag fått förtroendet att läsa har jag fastnat för ett par stycken. Dessa har också kommit att bli utgivna.

Ett halvbra manus där det finns potential och där författaren är lyhörd och inte går till försvar är en glädje att jobba med. Jag tar inget betalt för att läsa ditt manus och jag ger dig min bedömning vad du ska tänka på. Dock läser jag inte hela manuset om det är rena sömnpillret eller slarvigt skrivet.

Konst online

Konst online har fascinerat mig så länge jag kan minnas. De senaste 30 år en har jag känt en stor tillgivenhet till bland andra: Bengt Lindström, Bengt Åberg och Henning Hougaard.

Jag är stormförtjust i konst från Gamla stan (Stockholm), Italiens pittoreska hus som klättrar sig upp i bergen… eller en stökig stadsbild i akvarell från Bangkoks många gränder. När det är som bäst storgråter jag av nostalgi. Lennart Jirlows målningar älskar jag mer än allt annat, skulle vilja röra mig på de platser han målat av och se hans ateljé i Paris. Men jag har mycket kvar att lära mig om Gamla stan och dess historia. Men när jag reser till Paris nästa gång kommer jag definitivt att gå i Jirlows fotspår.

André Roslund

Brinner för konst och litteratur i alla dess former.

André-Art

Vi köper och säljer konst och har också egen ramverkstad. 

VILL DU SÄLJA KONST?

Använd formuläret nedan och beskriv vad du har och hade tänkt dig i pengar. 

KONTAKTA OSS

Du när oss säkrast via mejl eller sms. Vi svarar i regel inom ett par timmar. Välkommen!

First Name
Last Name
Email
Message
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
Varukorg