Andre art

Hos oss hittar du konst online både av välkända konstnärer men även av mindre etablerade. Vår syn på konst är att den ska väcka något hos betraktaren. Det kan vara allt från en tanke till drömmar och allt där emellan. 

Konst ger ett hem eller kontor sin prägel då det visar att ägaren är nyfiken och intresserad av kultur. Vi anser inte att priset är avgörande för att vara bra konst och det märks också i vår prissättning. I vår konstshop kan du alltså köpa konst online till mycket bra priser. Konst ska alla ha råd med – det är vårt motto!

Tveka inte att kontakta oss om ni vill veta mer av något vi har listat. Kanske det är morgondagens guldkorn du nyss kikat på. https://andre-art.se Denna site är under ständig förändring, dels nyinkommen konst, dels bloggar jag om mitt författarskap. Att skriva, blogga, engagera sig i sina intressen och samtidigt vara kreativ och förhoppningsvis lärorik för andra ger mig en blodad tand att fortsätta på det spår jag kommit att ha.

Jag har fler intressen än konst och författarskap, tycker också om att skriva texter på siter, för att komma upp i ranking på sökord. Antingen gör jag det för mig själv eller så hjälper jag andra. För mig är det rent avkopplande att skriva bara jag är påläst om ämnet. Många har frågat mig om varför jag inte har skrivit en bok om konst och det låter ju skoj. Men hur ska jag begränsa den? Att skriva om vartenda konstföremål och konstnär skulle jag ju inte under min livstid bli klar med den boken. Jag får klura lite på det.

André Roslund

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg