Blogga om konst VS Skriva bok

Att blogga om konst är nästan lika roligt som att skriva på en bok. Nästan som att vara kär. Skillnaden är att blogga om konst är att ett blogginlägg går snabbare att skriva än en hel bok och responsen man får tar inte flera år att få. Har man tur kan responsen komma redan samma dag då inlägget publiceras.  

Det är ju givetvis en fördel om man har något att skriva om vilket jag oftast har via mitt intresse för konst. Jag försöker även alltid svara på frågan jag jämt får såsom. ”Hur bär man sig åt för att skriva en bok?”, ”Vad är det viktigaste?”

Mitt svar är: Skriv! Skriv! och Skriv!

Allt ger sig när du har fått ihop 50.000 ord, då kan du börja låta testläsa ditt manus och få kritik. Allt före 50.000 ord börja snacka förlag, omslag på boken etc är idiotiskt. Det viktigaste är att få till en bra berättelse.  

Det finns faktiskt mycket hjälp att få exempelvis På facebook finns det flera grupper där seriösa personer hjälper dig på olika sätt. Ju mer engagerad du är desto mer respons får du.

Liv i Sverige är en förening jag har varit medlem i sedan 1996, men aldrig deltagit i ett enda möte. Men trots det har medlemsskapet hjälpt mig enormt mycket.  

Har jag med detta blogginlägg väckt ett intresse hos dig att läsa någon av mina böcker finns dom att tillgå under köp litteratur.

Blogga om konst eller köp Andre-Roslund-bocker

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg