Kommande böcker av André Roslund

Kontoret Andre roslund

KSI

Kommande böcker av André Roslund.

Älskar detta manus – vilket redan efter 15000 ord är kontroversiellt. Men har en hel del kvar att skriva.

Utgivning tidigast 2024.

En berättelse i romanform om hur Kontoret för särskild inhämtning jobbar, KSI. 

André roslund Monica-omslag-tre

En bedragares bekännelser, tidigare Monica

Jag har känt André i ett decennium, men vet aldrig var han befinner sig. Plötsligt står han bara på min trappa och frågar om jag har satt på kaffet. Eller så får jag ett julkort poststämplat Bangkok.

Han bad mig skriva en eftertext till denna bok. Och jag har valt att skriva det utifrån manuset och hur jag känner André. Denna bok personifierar André rakt igenom, millimeter för millimeter. Vad är det som driver honom att leva ett hänsynslöst liv.

Visserligen har Roslund lagt av med brott, men har starka drag av beroende-personlighet. Vi får följa med på ännu en svindlande resa hur André lever som nykter alkoholist, hänsynslöst och tokigt.“Ola Engström”

Förlag: Andie Lindskog

Andre roslund

Lilla Italien

”De rör sig på Stockholms dyraste barer, gör sina stopp för att sedan hastigt försvinna iväg i en taxi. På restaurang Lilla Italien flödar vinet lika mycket som penningtvätten. I en smutsig lägenhet, granne med Polisen på Kungsholmen, sitter en man och paketerar narkotika. Polisens spanare kliar sig i huvudet. 

Detta är en berättelse i realtid, det som pågår i detta nu. ”

Avsnittet “Hantverkargatan” är så sjukt bra!!! Älskar hur du får läsaren att nästan känna hur drogen tar dig in i kroppen o där man får ”följa med” i ruset efter. Bästa avsnittet i hela manuset om du frågar mig.

Linda Fihn

Förlag: Andie Lindskog

Varukorg