Andre Art

Urval av konstnärer:
Anette Maria Nederfeldt, Anette Rudmalm, Anna Stina Purk, Arvid Andersson, Bengt Lindström, Christina Kartaja Svensson, Ebbe Skoglund, Einar Wallquist,, Henning Hougaard, Lars Pirak, Olga Sternyk, Saritha Turunen mfl.

Oavsett om du vill förnya ditt vardagsrum, ge liv åt ditt sovrum eller skapa en konstnärlig atmosfär i ditt arbetsutrymme, kan konstverk från Andre-Art vara det perfekta valet. Med vackra konstverk kan du uttrycka din personlighet, skapa en unik inredning och njuta av den eviga skönheten som konsten erbjuder.

KONST

Vi brinner för konst !

Andre Art

Vi köper och säljer konst. Vi har också egen ramverkstad. 

Vill du sälja konst?

Använd formuläret nedan och beskriv vad du har och hade tänkt dig i pengar. 

Kontakta oss

Du när oss säkrast via mejl eller sms. Vi svarar i regel inom ett par timmar. Välkommen!

Frågor & svar

Svar på frågan Nej, litografier är inte alltid numrerade. Numrering av litografier är en vanlig praxis inom konstvärlden, särskilt när det kommer till begränsade upplagor. Genom att numrera varje litografi, till exempel som ”1/100” eller ”2/50”, indikeras vilket nummer varje tryck har i upplagan och hur många exemplar som kommer att göras. 

Detta kan öka värdet och samlandet av litografierna. Men det finns också litografier som inte är numrerade. Dessa kan ändå vara unika eller ingå i en större upplaga utan individuell numrering. Det är upp till konstnären eller utgivaren att besluta om det ska finnas numrering och begränsningar av upplagan.

 

 

Svar på frågan

Svar på frågan

Svar på frågan

Svar på frågan

Varukorg