ORDERINFORMATION

Kunder under 18 år måste ha målsmans tillstånd att göra beställningar.

Vid slutförd beställning får du en bekräftelse via mail. I bekräftelsen finns uppgifter om produkterna, priser och leveransadress. Vänligen läs igenom detta så allt stämmer. Vid eventuella frågor, kontakta oss. andre@andre-art.se

LEVERANSTIDER

Vi har angett preliminära leveranstider för varje produkt i produktkatalogen. För vissa specialbeställda varor kan leveranstiden variera något. Leveranstiden är vanligtvis 3-5 dagar inom Sverige.

Vid beställning under helgen, bearbetas ordern nästkommande vardag. Detta gäller även under röda dagar, till exempel jul och påsk.

PRISER OCH BETALNING

Priserna är inklusive 25% svensk moms. Vi reserverar oss för eventuella prisfel och justeringar.

Vi erbjuder olika betalningsalternativ: kortbetalning, swish och faktura.

FRAKT

Vi använder oss av PostNord som transportör.

Vi har en fast fraktkostnad på 60 sek på beställningar inom Sverige. Fraktkostnad inom EU är 149 sek och utanför EU 199 sek.

RETURRÄTT

Alla returer meddelas till oss via mail  info@andre-art.se.

Returnera din vara inom 14 dagar. När du utför din retur, skicka varan med ditt namn och ordernummer. Varan måste vara i oförändrat skick.

Kunden står för returfrakten.

PRODUKTINFORMATION

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilder på produkter återger deras exakta utseende, då en viss färgskillnad kan förekomma på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi har många produkter som är gjorda för hand av naturmaterial, vilket gör att färg och form kan skilja sig från produkt till produkt. 

Nöjd kundgaranti
Skulle Du av någon anledning vara missnöjd önskar vi att Du kontaktar oss, så rättar vi begånget fel. Oavsett skäl har Du alltid full returrätt inom 10 dagar.

Språvalla TELE AB U.N. Andre Art AB

Org:nr: 559045-5688

F-skatt & moms registrerat

E-post: info@andre-art.se

Tele: 0729148045

Andre-Art är konsten tillgänglig för alla de strävar efter att bryta ner barriärerna och göra det möjligt för människor att njuta av konst i sitt eget hem. Genom att erbjuda en onlineplattform skapar vi en enkel och bekväm upplevelse där du kan utforska, uppskatta och köpa konstverk med några enkla klick.

Oavsett om du vill förnya ditt vardagsrum, ge liv åt ditt sovrum eller skapa en konstnärlig atmosfär i ditt arbetsutrymme, kan konstverk från Andre-Art vara det perfekta valet. Med vackra konstverk kan du uttrycka din personlighet, skapa en unik inredning och njuta av den eviga skönheten som konsten erbjuder.

Varukorg